Feelings kit is een set van 6 oliën.
Hier zit een manier van gebruiken bij zodat je de set 30 dagen 2 keer per dag gebruiken kunt.
Het is een manier om je gevoelens op een rijtje te zetten, onverwerkte emoties ruimte te geven en op die manier meer ruimte te creëren.

 

Op deze set heb ik een progamma gemaakt die helpt net een stukje dieper te gaan, emoties in kaart te brengen en te gaan schrijven er over. Schrijven is uit je hoofd/lichaam halen.  Ook komen er tips voorbij hoe je het beste uit de set kan halen. Wat meer uitleg over dingen die je tegen komt.

 

In 30 dagen neem ik je mee de wereld van de feelings kit in, met 3 zoom voor begeleiding voor tijdens en na het traject.

 

De challenge start 18 maart.

Je komt in een whatsapp groep waar de challenge plaats vindt.

Hou de volgende datums vrij voor een zoom: 

18 maart 20 uur

8 april 20 uur

22 april 20 uur

 

Ben je lid van mijn team? Deelname is gratis en hier over heb je alles al kunnen lezen in onze team app.

 

Geen oliën in huis? Dan kun je via deze link de kit bestellen. Je krijgt van mij dan een set rollentoppen kado (edelsteen rollentoppen zoals hier onder te koop is en de training krijg je gratis!) Ik neem nadat jouw bestelling door is gekomen contact met je op. Ook mag je mij een mail doen!

 

Geen lid van mijn team? Tegen een kleine  investering mag je meedoen aan deze waardevolle training! Je kunt hieronder de training bestellen.

 

Lang niet besteld? Als je een tijd niet besteld hebt bij Young Living kan het zijn dat jouw account inactief is. Je kunt dan jouw account opnieuw laten plaatsen. Neem even contact op met mij. Als je overstapt heb ik ook altijd een leuk welkomstkado wat ik opstuur!