Waneer je letterlijk als figuurlijk niet lekker in het velletje zit zou een massage wel fijn zijn. 

Ik kom bij jou aan huis voor een heerlijke behandeling zoals; cupping, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage of cellulite behandeling. Een massage helpt om even lekker te ontspannen en er voor te zorgen dat je weer even terug komt bij jezelf en in je lichaam. Waneer je klachten hebt gaat er extra aandacht naar die punten toe als je dat fijn vindt. 

Tijdens de behandeling/massage werk ik onder andere met de essentiële oliën van Young Living, deze geven de behandelingen meer diepgang en resultaat.

Als massage therapeut ben en blijf ik altijd in ontwikkeling. Vele technieken en manieren van masseren ben ik al eigen. Transformational Cupping®, Cupping, Gua Sha, ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage zijn daar een aantal van. Mijn specialisme is de wel bekende rug nek en schouder klachten, tab nek, golf en/of tennisarm. Door veelvuldig dezelfde soort beweging te maken krijg je een bepaalde vorm van overbelasting. Ook wel RSI klachten of KANS klachten. Herken je jouw klachten hierin? Neem eens contact op en vraag naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen. *


Mijn thuis basis is Montfoort.

Voor adressen binnen 15km reken ik geen km toeslag. Daarna is het een toeslag van €0,30 cent per gereden kilometer(keer 2 voor heen en terug).

Tot snel!

Charisma

 

* Ik stel geen diagnose. Het is altijd verstandig eerst een arts te raadplegen alvorens u een afspraak maakt.

Check bij twijfels of een massage verstandig is deze lijst.

Woman only 

Exclusief evt parkeerkosten. Deze worden apart doorberekend. 

Maak een afspraak door onderstaande in te vullen en te versturen. Ik zal je dan zo spoedig mogelijk terug mailen of een berichtje sturen.