Waneer je letterlijk als figuurlijk niet lekker in het velletje zit zou een massage wel fijn zijn. 

Ik kom bij jou aan huis of jij bij mij voor een heerlijke behandeling zoals; cupping, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage of cellulite behandeling. Een massage helpt om even lekker te ontspannen en er voor te zorgen dat je weer even terug komt bij jezelf en in je lichaam. Waneer je klachten hebt gaat er extra aandacht naar die punten toe als je dat fijn vindt. 

Tijdens de behandeling/massage werk ik onder andere met de essentiële oliën van Young Living, deze geven de behandelingen meer diepgang en resultaat.

Als massage therapeut ben en blijf ik altijd in ontwikkeling. Vele technieken en manieren van masseren ben ik al eigen. Transformational Cupping®, Cupping, Gua Sha, ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage zijn daar een aantal van. Mijn specialisme is de wel bekende rug nek en schouder klachten, tab nek, golf en/of tennisarm. Door veelvuldig dezelfde soort beweging te maken krijg je een bepaalde vorm van overbelasting. Ook wel RSI klachten of KANS klachten. Herken je jouw klachten hierin? Neem eens contact op en vraag naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen. *


Mijn thuis basis is Montfoort. Ik werk vanuit mijn woonkamer of ik kom bij jou thuis. 

Dat ik momenteel vanuit mijn woonkamer werk betekend niet dat de kwaliteit van mijn massages anders is. Het is omdat ik er momenteel voor kies geen praktijk te hebben en alle verantwoordelijkheden te dragen voor een locatie.

Voor adressen binnen een straal van 15km reken ik geen km toeslag. Daarna is het een toeslag van €0,30 cent per gereden kilometer(heen en terug).

Tot snel!

Charisma

 

* Ik stel geen diagnose. Het is altijd verstandig eerst een arts te raadplegen alvorens u een afspraak maakt.

Check bij twijfels of een massage verstandig is deze lijst.

Of neem contact op via dit formulier