Hieronder vind je een korte samenvatting van de algemene voorwaarden van Cupping by Charis.

Voor het gehele document iets naar beneden scrollen om te raadplegen.

 

Afspraak ​​​​

 

Ik werk uitsluitend op afspraak. Afspraken dienen vooraf gemaakt te worden met opgave van naam, adres en (mobiel) telefoonnummer. Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden en betaalt u de behandeling vooruit.
Tijdens COVID-19 werk ik met een anamnese op afstand. Deze dient zo spoedig mogelijk ingevuld te worden en terug gestuurd te worden. Geen ingevulde anamnese is geen behandeling. (dient wel verrekend of afgerekend te worden)

Behandeltijd

In de behandeltijd zit inbegrepen: aan een uitkleden, evt verder bespreken intake, behandeling/massage,korte rusttijd, flesje water en verdere administratieve afhandeling zoals het maken van nieuwe afspraak en de betaling. 

Cadeaubonnen/strippenkaarten

 

Deze zijn beperkt geldig. Strippenkaarten/Cadeaubonnen gekocht in 2021 of eerder hebben een geldigheid van 1 jaar na aankoop. Cadeaubonnen gekocht in 2022 hebben geldigheid van 2 jaar na aankoop.

 

Wanneer kan ik niet behandelen?

 

Er zijn contra-indicaties waarbij ik  helaas niet mag masseren. Denk aan koorts, verkoudheid, bij bepaalde medicatie gebruik (Denk aan acuut medicijnen zoals een antibiotica) of ontstekingen. Bij twijfel; graag eerst overleggen. Raadpleeg uw (huis)arts bij dit soort klachten. Zie ook wanneer masseer ik niet.

 

Annuleren en te laat komen 

 

U kunt uw gemaakte afspraak tot 48 uur voorafgaand aan uw behandeling kosteloos annuleren. Annuleert u tussen 48-24 uur voor de afspraak breng ik 50% in rekening. Is het binnen 24 uur voor de afspraak breng ik de volledige behandeling in rekening.
COVID-19: heeft u klachten? Laat mij dit weten via het intake formulier of telefonisch weten.

Geen uitzonderingen. 
Te laat komen gaat van de besproken massagetijd af.

 

Betalingen 

 

Alle behandelingen dienen vooraf betaalt te worden. Dit kan via het boekingssysteem.
Bent u in bezit van een voucher of kadobon kunt u een afspraak maken via info@chuppingbycharis.nl onder vermelding van bonnummer en/of veiligheidscode.

Op reeds betaalde strippenkaarten/behandelingen vindt geen restitutie plaats.

Op online trainingen wordt geen geld terug gegeven.

 

Aansprakelijkheid

 

Cupping by Charis is niet verantwoordelijk/ aansprakelijk te stellen voor materiële en/ of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en/ of na het behandelen. De behandelingen zijn ontspannend van aard en niet medisch. Behandeling is geheel op eigen risico.

 

Medische informatie 

 

Bent u onder behandeling van een arts?

Slikt u medicijnen, heeft u medische klachten of bent u zwanger?

Meldt dit dan vooraf.

Voor het toepassen van de beste behandeling is het noodzakelijk dat u dit vóór behandeling aangeeft op het intake formulier.

 

Ongewenst gedrag

 

Ik geef onder geen enkele voorwaarden erotische massages. U dient in ondergoed op de behandeltafel plaats te nemen. Als uw gedrag afwijkt van de normale “normen en waarden” dan heb ik het recht de behandeling te stoppen. U dient de behandeling voor het afgesproken tarief te betalen. Van seksuele intimidatie doe ik ten alle tijde aangifte. 

 

Prijswijzigingen

Cupping by Charis kan ieder gewenst moment haar prijzen aanpassen. Deze zullen van te voren worden aangegeven.

Cupping by Charis behoudt zich het recht om deze voorwaarden te allen tijde aan te passen.

 

Update 20-04-2021