Transformational Cupping®

Cupping is een behandeling die gericht is op het oplossen van stagnatie in het lichaam.
Stagnatie in het lichaam zorgt ervoor dat de stroming in het lijf minder goed is. Dat veroorzaakt klachten zoals: pijnklachten, beperking in beweging, minder goede doorbloeding, hobbels en bobbels in de huid(cellulite) en ga zo maar door.

Door middel van de technieken van Transformational Cupping® breng ik met cupping weer beweging in de doorbloeding, worden verklevingen en stagnatie opgelost zodat je weer lekkerder in het lichaam zit.

Transformational Cupping® brengt weer beweging in:

  • Huid 
  • Vet 
  • Verklevingen
  • Afvalstoffen
  • Littekens
  • Aderen
  • Striae
  • Bindweefsel
  • Meridianen
  • Lymfesysteem
  • Spieren
  • Pezen
  • Gewrichten
  • Organen

Ik werk efficiënt en resultaat gericht. Je ziet/merkt vrijwel direct al verschil! De behandeling bestaat uit technieken met de cups maar ook manuele technieken. Deze afwisseling is zeer fijn om te voelen. De cups werken met vacuum. Dit zorgt voor een diepere doorbloeding en eventueel een verkleuring. Door het vacuum van de cup wordt het bloed naar die plek gestuurd waar de cup staat of beweegt. Vandaar de verkleuring. De verkleuring zegt iets over hoeveel stagnatie/afvalstoffen er zitten en hoe oud de klacht kan zijn. Deze plekken blijven ongeveer een week zichtbaar. Als je vaker behandeld wordt verdwijnen de plekken sneller. Rode-blauw/paarse plekken staan voor flinke stagnatie en afvalstoffen die in beweging gebracht worden. Het lichaam wordt door de cupping aangestuurd op haar zelf oplossende vermogen. Cupping is goed voor een breed scala aan klachten.  

 

KLACHT BEHANDELING

Transformational Cupping® is super effectief bij klachten. Omdat ik al gespecialiseerd ben in de klachten rondom rug, nek, schouders en armen ben je bij mij zeker op het goede adres wat betreft klachtbehandeling. Denk aan klachten als tennisarm, golfarm, klachten rondom de slijmbeurzen, RSI, tabnek en alle klachten rondom Carpale tunnel syndroom of Quirvian.

Door dat deze manier van cuppen de doorbloeding goed op gang helpt en dus ook weer helpt met afvalstoffen afvoeren kan het zijn dat je klachten minder heftig ervaart of zelfs weg blijven(tijdelijk)*.

 

CELLULITE

Cupping bij uitstek geschikt voor cellulite*. Hobbels en bobbels die ontstaan onder de huid. Niet iedere vrouw kan ze waarderen en zoekt hier een oplossing voor. Cupping geeft al direct resultaat! Tijdens een behandeling behandel ik 1 been. Dit omdat met het losmaken van de lagen er een beurs gevoel kan ontstaan. Je wilt natuurlijk nog wel lekker kunnen slapen. Na een paar dagen is het andere been aan de beurt. Zelf kun je het goed bij houden tussen de sessies door met cups die verkrijgbaar zijn in de webshop. Klik hier voor zo'n set! 

Hoeveel behandelingen je nodig hebt is per persoon verschillend en afhankelijk van het resultaat die je behalen wilt.

*Niet verwarren met cellulitis. Dit is de ontstekingsvariant en mag ik niet behandelen.

 

DETOX

Wil je nog meer resultaat van Transformational Cupping®? Start dan voor de behandeling met een Detox. Deze kun je op diverse manieren toepassen. Denk aan een sapkuur van 1-3-5-7 dagen of volg de boeken van Medical Medium. Bleekselderij sap is een fantastische manier om de toxines uit het lichaam te helpen en heel veel andere klachten op de lossen. Detoxen is zeker de moeite waard om te doen voor dat je je laat behandelen.

 

PRODUCTEN

Ik werk uitsluitend met de producten van Young Living aangevuld met eventueel een basis olie. Deze producten maken de behandeling compleet en zijn uitermate geschikt voor thuis gebruik. 

* Voor sommige aandoeningen zie ik graag eerst dat de client contact op neemt met een specialist. Ik ben niet medisch geschoold om een diagnose te stellen. Weet wel dat ieder lichaam anders werkt en ik hier geen uitsluitsel over kan geven of het daadwerkelijk werkt. Ik refereer hier uit ervaring.  Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met mij op. 

 

Wil je een afspraak inplannen? Stuur dan een berichtje via onderstaande box. Ik zal zo spoedig mogelijk terug reageren.