R A I N D R O P  T E C H N I Q U E

De Raindrop technique is een ongelooflijk balancerende en immuun ondersteunende procedure. De lagen van specifieke etherische oliën brengen een energetisch en fysiek evenwicht, maar ook vaak emotionele problemen aan het licht. Het mooie van de Raindrop Techniek is dat je deze kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Hier is een eenvoudige gids voor het aanpassen van de Raindrop Techniek ter ondersteuning van de lichaamssystemen.

De voordelen van de Raindrop techniek

De Raindrop techniek richt zich op elk lichaamssysteem door de lagen van de etherische oliën langs de wervelkolom en de reflexologische punten op de voeten. Deze ontspannende, therapeutische techniek kan helpen bij het verlichten van vele emotionele en fysieke kwalen.

Verlicht Stress

Therapeutische etherische oliën helpen het zenuwstelsel in evenwicht te brengen en te ondersteunen om stress, angst en spanning te helpen verminderen. Bovendien kunnen de lichte strepen die bij Raindrop betrokken zijn, de spanning verlichten en de ontspanning bevorderen.

Ontgiftigt

Door de hoeveelheid toegepaste etherische oliën en de therapeutische voordelen van de oliën is de techniek zeer ontgiftend. Veel van de oliën zijn rijk aan fenolen, die de cellulaire receptor plaatsen reinigen en het lymfesysteem ondersteunen.

Ontspant Spieren

Basilicum, Wintergreen, Marjoram, Cipress en Pepermint helpen bij het losmaken van spierspanning.

Laat negatieve emoties los

We weten dat het inademen van het aroma van etherische oliën helpt om opgesloten emoties los te laten. Dit komt door de intieme verbinding tussen de reukzin en het limbisch systeem van de hersenen. Dit gebied herbergt herinneringen en controleert ook de stemming, het gedrag en de emoties. Raindrop kan het loslaten van emoties vergemakkelijken, vooral met de toevoeging van specifieke oliën die dit effect versterken. Om meer te weten te komen over hoe etherische oliën kunnen helpen bij emotionele problemen, bekijk deze post.

Balanceren van Energie

Denk aan de ruggengraat als het moederbord van het zenuwstelsel. Omdat de oliën op de ruggengraat worden aangebracht, helpt de techniek om evenwicht en harmonie te brengen in de chakra's van het lichaam.

Brandpartner

Ben je een brandpartner van Young Living en heb je alle oliën in huis van de Raindrop? Breng deze mee als je bij mij komt voor een Raindrop! 

Het voordeel als je zelf alle oliën meeneemt: €25,- op een behandeling!

Kosten

Voor een Raindrop behandeling betaal je €95,-. 

Heb je alle oliën in huis? Krijg je van mij €25,- korting en kost de behandeling €70,- euro.

Behandeling inplannen?

Voor het inplannen van een Raindrop mag je een berichtje doen. Omdat de tijd van een Raindrop afwijkt op mijn normale tijden is het online inplannen lastiger. Daarom graag een berichtje zodat dit proces makkelijker verloopt.

info@cuppingbycharis.nl