Wanneer een situatie voor je voeten wordt gegooid en het emmertje vol is is er vaak geen andere optie meer dan te imploderen of te exploderen.  En ook al weet je dat er meer onder zit en je niet altijd gelijk naar het dieper liggende kunt kijken is het wel handig dat er wat tools zijn die je kunt gebruiken om jezelf op dat moment even te resetten en weer verder te kunnen met de orde van de dag.

 

In Sacred Me neem ik je mee hoe je Sacred Mountian kunt inzetten, wat de roots zijn van deze bijzondere olie en allerlei tips om weer bij zinnen te komen, even jouw moment te pakken en weer terug te komen bij jezelf. 

 

Sacred Me is een 14 daagse waarin ik je leer welke korte oefeningen mij helpen om de alledaagse en ook de heftige stress te reguleren om zo minder snel tegen het plafond te schieten omdat de simpele dingen in het leven soms de emmer doen overlopen.

FAQ

- Wanneer start Sacred me?

* We beginnen op 6-6-2023

 

- Wat heb ik nodig?

* Verzeker jouw deelname door Sacred Me via de link te bestellen. Om Sacred Me goed te volgen heb je een flesje Sacred Mountain Essentiële Olie nodig.

 

- Hoe kom ik aan een flesje Sacred Mountian?

* Wanneer je geen member bent van Young Living kun je het totaal pakket bestellen. Wanneer je het hele pakket besteld is de training voor jou met korting! Bestel het totaalpakket hier!

 

- Kan ik terug kijken/lezen?

* Ja dat kan zeker. Alles blijft tot een maand na afloop in de groep staan.

 

 

FAQ als je Young Living brandpartner bent

- Mag ik Sacred me delen?

* Als je zakelijk bent met Young Living is dat zeker interessant.

 

- Welk voordeel heeft het delen van Sacred me of een andere Challenge van Charisma?

* Wanneer je aangaat op Sacred Me en je wil gaan delen stuur mij dan even een DM. Je krijgt je van mij informatie die je mag delen. Voor jou als zakelijke helpt het omdat als mensen via jou instromen via jou de olie meebestellen. Dit stukje is voor jou. Het gedeelte van de training is voor mij. Zo helpen we elkaar groeien. Wil jij gaan delen? Doe mij even een DM via instagram en ik geef je alle details.

 

Sacred Me Training

€ 29,95

Sacred Me Training

€ 29,95

Dit is het pakket bestaande uit:

* Training

Je ontvangt binnen 24-48 uur een mail voor deelname aan de training. 

Optioneel: Edelsteen roller top met gouden dop Heliotroop

Heliotroop is een edelsteen die heel mooi aansluit op de olie en doel van Sacred Me. Bij de steen ontvang je een kaartje met uitleg over de steen en deze komt terug in Sacred Me.

 

In dit pakket zit GEEN olie.

Sacred Me Pakket

€ 78,34

Sacred Me Pakket

€ 78,34

Dit is het pakket bestaande uit:

* Flesje 15ml Sacred Mountian

* Training

Optioneel: Edelsteen roller top met gouden dop Heliotroop

Heliotroop is een edelsteen die heel mooi aansluit op de olie en doel van Sacred Me. Bij de steen ontvang je een kaartje met uitleg over de steen en deze komt terug in Sacred Me.Je ontvangt binnen 24-48 uur een mail voor deelname aan de training. 

Heliotroop is een edelsteen die heel mooi aansluit op de olie en doel van Sacred Me. Bij de steen ontvang je een kaartje met uitleg over de steen en deze komt terug in Sacred Me.

Het verzenden van dit pakket duurt iets langer omdat ik niet altijd de olie op voorraad heb en zelf bestel bij Young Living.

Wil je liever aansluiten in mijn team en zelf bestellen? Neem dan contact op met mij via Insta DM 

Uitverkocht

Edelstenen pin Sacred Me

€ 9,95
Uitverkocht

Edelstenen pin Sacred Me

€ 9,95

De pin kun je aan jouw bh of vest dragen zodat je edelstenen altijd bij je kunt dragen. 

Zichtbaar of onzichtbaar.

Zilverkleurig of goudkleurig. Iedere pin is anders omdat iedere kraal/edelsteen anders is. Je krijgt een pin vergelijkbaar met deze. 

Edelsteen: Heliotroop 

Let op: metaal kan verkleuren door zon, water en huidvet.